Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreambpys pakwan
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Binaohan heeft problemen om de bal te vangen. Sabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Binaohan begaat een overtreding. Binaohan krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Agdinaoay bereikt de bal nog maar net als eerste. Agdinaoay passt de bal in één keer door. Cabigting is nu in balbezit. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas draait met de bal, schiet en ... Guevarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
dreambpys - pakwan 0:1

9e minuut.
Manalon geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Danguilan met een snelle inworp. Una geeft een lange en hoge pass. Martínez krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreambpys - pakwan 0:2

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Pagao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Subili heeft problemen om de bal te vangen. Sabile rent richting de bal. Sabile draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
dreambpys - pakwan 1:2

14e minuut.
Agdinaoay is nu in balbezit. Cereza verovert de bal door een tackle van achteren. Cereza passt de bal met de wreef. Angat heeft problemen om de bal te vangen. Angat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Balana met de inworp. Danguilan is nu in balbezit. Danguilan geeft een hoge lob. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Lluch trapt de bal weg. Una kopt de bal weg. Daar is Manongdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panuyas rent richting de bal. Panuyas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreambpys 50%, pakwan 50%.
dreambpys - pakwan 1:2

48e minuut.
Subili rent richting de bal. Subili met een sublieme pass. Saymo geeft een lange en hoge pass. Angat rent richting de bal. Angat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dreambpys - pakwan 2:2

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez met een snelle inworp. Cereza onderschept slim de pass. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
dreambpys - pakwan 2:3

54e minuut.
Daar is Angat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Una is nu in balbezit. Una passt de bal in één keer door. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas draait met de bal, schiet en ... Paal!

59e minuut.
Danguilan geeft een hoge lob. Cabigting rent richting de bal. Cabigting met een sublieme pass. Sabile is nu in balbezit. Sabile schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Mangalus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vidarte komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Subili bereikt de bal nog maar net als eerste. Subili geeft een hoge lob. Una probeert de bal aan de voet te houden. Balana bereikt de bal nog maar net als eerste. Balana geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Cabigting is nu in balbezit. Cabigting passt de bal in één keer door. Subili met een sublieme pass. Angat heeft problemen om de bal te vangen. Angat schiet op doel. Vidarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreambpys 43%, pakwan 57%.
dreambpys - pakwan 2:3