Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pajo national high scoohl impala
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


5e minuut.
Borja rent richting de bal. Borja haalt uit met een fantastische trap. Tolomia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quimno rent richting de bal. Quimno geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Quimno passt de bal zonder na te denken. Manacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manacsa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Borja de bal. Borja draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 0:1

10e minuut.
Cagadas rent richting de bal. Cagadas geeft een lange en hoge pass. Manacsa probeert de bal aan de voet te houden. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 0:2

17e minuut.
Klungelig pakt Simsuangco de bal. Abueg is nu in balbezit. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Manacsa rent richting de bal. Manacsa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Dumapias rent richting de bal. Juagdan rent richting de bal. Juagdan probeert naar een medespeler te passen. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja draait met de bal, schiet en ... Intal bokst de bal weg. Tolomia probeert de bal aan de voet te houden. Borja is nu in balbezit. Borja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 0:3

25e minuut.
Dagdagan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lumawig de bal onder controle te krijgen. Apili is nu in balbezit. Apili draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 1:3

33e minuut.
Manacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manacsa passt de bal met de wreef. Borja rent richting de bal. Borja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tolomia de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Juagdan rent richting de bal. Borja verovert de bal door een tackle van achteren. Dagdagan rent richting de bal. Borja onderschept slim de pass. Borja haalt uit met een fantastische trap. Intal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pajo national high scoohl 67%, impala 33%.
pajo national high scoohl - impala 1:3

53e minuut.
Bantigui probeert naar een medespeler te passen. Uminga rent richting de bal. Pedronan onderschept slim de pass. Pedronan haalt uit met een fantastische trap. Bughao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 2:3

57e minuut.
Cagadas kopt de bal weg. Apili is nu in balbezit. Apili passt de bal in één keer door. Pedronan is nu in balbezit. Pedronan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Abueg bereikt de bal nog maar net als eerste. Abueg passt de bal met de wreef. Manacsa probeert de bal aan de voet te houden. Dumapias is nu in balbezit. Dumapias schiet op doel. Intal bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 2:4

67e minuut.
Dumapias bereikt de bal nog maar net als eerste. Juagdan onderschept slim de pass. Juagdan geeft de bal voor. Pedronan rent richting de bal. Pedronan haalt uit met een fantastische trap. Bughao kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Quimno heeft problemen om de bal te vangen. Macalug bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedronan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedronan draait met de bal, schiet en ... Bughao probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
pajo national high scoohl - impala 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pajo national high scoohl 36%, impala 64%.
pajo national high scoohl - impala 3:4