Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakwan pajo national high scoohl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.2
average Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Bantigui passt de bal in één keer door. Apili bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Balana. Balana krijgt een gele kaart. Apili roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Apili kan niet meer verder spelen. Sagadraca komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Martínez geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Juagdan de bal onder controle te krijgen. Panuyas rent richting de bal. Panuyas schiet op doel. Intal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - pajo national high scoohl 1:0

6e minuut.
Inworp. Danguilan met een snelle inworp. Binaohan rent richting de bal. Danguilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danguilan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Lluch probeert naar een medespeler te passen. Danguilan rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Abueg. Abueg krijgt een gele kaart. Danguilan raakt geblesseerd tijdens het duel. Balana met een snel genomen vrije trap. Martínez kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Panuyas de bal onder controle te krijgen. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Balana speelt de bal door. Danguilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danguilan geeft de bal voor. Panuyas rent richting de bal. Panuyas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Panuyas onderschept slim de pass. Binaohan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bantigui. Bantigui krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Becbec onderschept slim de pass. Becbec geeft een lange en hoge pass. Panuyas heeft problemen om de bal te vangen. Panuyas haalt uit met een fantastische trap. Intal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - pajo national high scoohl 2:0

28e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Martínez passt de bal zonder na te denken. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas schiet op doel. Intal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - pajo national high scoohl 3:0

33e minuut.
Juagdan met een sublieme pass. Una rent richting de bal. Una passt de bal zonder na te denken. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Una onderschept slim de pass. Una passt de bal in één keer door. Panuyas rent richting de bal. Panuyas schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Tolomia geeft de bal voor. Lluch kan de bal niet met de borst controleren. Becbec rent richting de bal. Bantigui rent richting de bal. Bantigui schiet op doel. Vidarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Macalug zal de hoekschop nemen. Binaohan heeft problemen om de bal te vangen. Becbec is nu in balbezit. Becbec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 42%, pajo national high scoohl 58%.
pakwan - pajo national high scoohl 3:0

64e minuut.
Dagdagan geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Martínez met de inworp. Klungelig pakt Una de bal. Una geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Mangalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangalus geeft de bal voor. Klungelig pakt Tolomia de bal. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas draait met de bal, schiet en ... Intal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Simsuangco rent richting de bal. Simsuangco geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balana met een snelle inworp. Danguilan geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Danguilan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balangue komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Klungelig pakt Tolomia de bal. Una rent richting de bal. Una passt de bal met de wreef. Panuyas rent richting de bal. Panuyas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Daar is Caluncagin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binaohan is nu in balbezit. Abueg onderschept slim de pass. Bantigui is nu in balbezit. Bantigui geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 46%, pajo national high scoohl 54%.
pakwan - pajo national high scoohl 3:0