Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO GILAS csjdm
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Tabamo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanoy is nu in balbezit. Calanoy passt de bal in één keer door. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Diapo speelt de bal door. Macanip is nu in balbezit. Macanip probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pastor de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Diapo heeft problemen om de bal te vangen. Datingginoo verovert de bal door een tackle van achteren. Datingginoo passt de bal in één keer door. Maturan rent richting de bal. Maturan haalt uit met een fantastische trap. Dagupion verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Larong raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Balanon komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Bugnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Karunungan verovert de bal door een tackle van achteren. Karunungan passt de bal in één keer door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor draait met de bal, schiet en ... Bugtong bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
GO GILAS - csjdm 0:1

44e minuut.
Bugnos heeft problemen om de bal te vangen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bugnos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO GILAS 44%, csjdm 56%.
GO GILAS - csjdm 0:1

47e minuut.
Gumabay is nu in balbezit. Poquis onderschept slim de pass. Poquis passt de bal zonder na te denken. Maturan rent richting de bal. Maturan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GO GILAS - csjdm 1:1

53e minuut.
Baje geeft de bal voor. Maturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiag-Oy bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnos verovert de bal door een tackle van achteren. Bugnos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Lagdameo passt de bal met de wreef. Calanoy rent richting de bal. Met opzet legt Tabamo zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Tabamo moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tabamo schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

79e minuut.
Bulaon bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Calanoy met een sublieme pass. Gumabay is nu in balbezit. Gumabay haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO GILAS 55%, csjdm 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO GILAS - csjdm 1:1