Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakwan impala
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Uminga rent richting de bal. Balamut is nu in balbezit. Balamut speelt de bal door. Una bereikt de bal nog maar net als eerste. Una schiet op doel. Bughao probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Binaohan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manacsa is nu in balbezit. Manacsa met een sublieme pass. Borja is nu in balbezit. Borja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Manacsa passt de bal in één keer door. Uminga rent richting de bal. Uminga speelt de bal door. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Lluch trapt de bal weg van het doel. Una kopt de bal weg. Cagadas rent richting de bal. Quitiquit verovert de bal door een tackle van achteren. Quitiquit haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Binaohan verovert de bal door een tackle van achteren. Uminga bereikt de bal nog maar net als eerste. Uminga probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Borja de bal. Borja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - impala 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 61%, impala 39%.
pakwan - impala 0:1

63e minuut.
Una is nu in balbezit. Una passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cagadas de bal. Quitiquit rent richting de bal. Quitiquit draait met de bal, schiet en ... Bughao bokst de bal weg.

67e minuut.
Quimno rent richting de bal. Binaohan bereikt de bal nog maar net als eerste. Caluag met een sublieme pass. Quitiquit is nu in balbezit. Quitiquit draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 47%, impala 53%.
pakwan - impala 0:1