Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
dreambpys pajo national high scoohl
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
7 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Cereza probeert naar een medespeler te passen. Angat is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Dagdagan. Dagdagan krijgt een gele kaart. Angat is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sabile wilt de vrije trap nemen. De bal vliegt tegen de lat. Angat rent richting de bal. Angat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dreambpys - pajo national high scoohl 1:0

5e minuut.
Macalug bereikt de bal nog maar net als eerste. Macalug geeft een hoge lob. Pedronan is nu in balbezit. Bantigui rent richting de bal. Bantigui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dreambpys - pajo national high scoohl 1:1

7e minuut.
Sabile onderschept slim de pass. Sabile met een sublieme pass. Tagud probeert naar een medespeler te passen. Angat rent richting de bal. Angat draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Inworp. Macalug met de inworp. Bantigui geeft een hoge lob. Pedronan maakt een snoekduik en kopt de bal. Guevarra maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Pedronan is nu in balbezit. Manongdo is nu in balbezit. Pedronan verovert de bal door een tackle van achteren. Pedronan draait met de bal, schiet en ... Guevarra probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
dreambpys - pajo national high scoohl 1:2

38e minuut.
Sabile met een sublieme pass. Cereza probeert naar een medespeler te passen. Caluncagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagao onderschept slim de pass. Pagao passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreambpys 46%, pajo national high scoohl 54%.
dreambpys - pajo national high scoohl 1:2

55e minuut.
Inworp. Saymo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bacani met een sublieme pass. Angat is nu in balbezit. Angat schiet op doel. Paal!

85e minuut.
Tagud probeert naar een medespeler te passen. Angat controleert de bal met de borst. Abueg rent richting de bal. Angat verovert de bal door een tackle van achteren. Angat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dreambpys 25%, pajo national high scoohl 75%.
dreambpys - pajo national high scoohl 1:2