Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
csjdm dreambpys
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


25e minuut.
Daar is Pastor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorio rent richting de bal. Sorio probeert naar een medespeler te passen. Macanip bereikt de bal nog maar net als eerste. Macanip geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mamot geeft een hoge lob. Inworp. Saymo met een snelle inworp. Sabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabile draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Macanip verovert de bal door een tackle van achteren. Cabigting met een sublieme pass. Daar is Manongdo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Subili speelt de bal door. Daar is Sorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorio speelt de bal door. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
csjdm - dreambpys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csjdm 49%, dreambpys 51%.
csjdm - dreambpys 1:0

50e minuut.
Pagao rent richting de bal. Pagao passt de bal in één keer door. Daar is Sabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabile schiet op doel. Angat probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mata bokst de bal weg.

66e minuut.
Sabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Diapo verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Subili. Subili krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Tagud heeft problemen om de bal te vangen. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio passt de bal in één keer door. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Guevarra probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
csjdm - dreambpys 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csjdm 62%, dreambpys 38%.
csjdm - dreambpys 2:0