Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pakwan csjdm
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Larong met de inworp. Sorio probeert naar een medespeler te passen. Danguilan met een sublieme pass. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Karunungan is nu in balbezit. Sorio probeert naar een medespeler te passen. Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Arabejo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Una kopt de bal weg. Mamot is nu in balbezit. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - csjdm 1:0

27e minuut.
Calanoy rent richting de bal. Una is nu in balbezit. Calanoy begaat een overtreding. Calanoy krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Karunungan speelt de bal door. Larong is nu in balbezit. Larong geeft de bal voor. Pastor is nu in balbezit. Pastor draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Balamut met een sublieme pass. de la Cerna rent richting de bal. de la Cerna geeft een lange en hoge pass. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. Arabejo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pakwan - csjdm 1:1

44e minuut.
Inworp. Danguilan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Calanoy rent richting de bal. Una onderschept slim de pass. Una schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 52%, csjdm 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pakwan - csjdm 1:1

49e minuut.
Diapo is nu in balbezit. Una verovert de bal door een tackle van achteren. Una passt de bal zonder na te denken. Panuyas rent richting de bal. Panuyas haalt uit met een fantastische trap. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
de la Cerna is nu in balbezit. de la Cerna geeft de bal voor. Pastor is nu in balbezit. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - csjdm 1:2

64e minuut.
Karunungan speelt de bal door. Una is nu in balbezit. Una passt de bal met de wreef. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas schiet op doel. Mata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
pakwan - csjdm 2:2

68e minuut.
Una kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Panuyas de bal onder controle te krijgen. Mamot is nu in balbezit. Panuyas onderschept slim de pass. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pakwan - csjdm 3:2

69e minuut.
Pastor probeert naar een medespeler te passen. Sorio rent richting de bal. Panuyas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Panuyas krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Balamut probeert de bal met de borst te controleren. Larong is nu in balbezit. Larong speelt de bal door. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio schiet op doel. Arabejo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Danguilan bereikt de bal nog maar net als eerste. Danguilan schiet op doel. Martínez rent richting de bal. Martínez geeft een lange en hoge pass. Fiag-Oy kan de bal niet met de borst controleren. Mata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pakwan 54%, csjdm 46%.
pakwan - csjdm 3:2