Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
csjdm pakwan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.5 gemiddelde waardering 18.4
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen hopeless


2e minuut.
Cawad geeft een hoge lob. Panuyas is nu in balbezit. Calanoy is nu in balbezit. Panuyas onderschept slim de pass. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Balana geeft de bal voor. Una kopt de bal weg. Klungelig pakt Mamot de bal. Panuyas verovert de bal door een tackle van achteren. Panuyas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Diapo rent richting de bal. Diapo passt de bal zonder na te denken. Calanoy rent richting de bal. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Klungelig pakt de la Cerna de bal. Una is nu in balbezit. Una passt de bal met de wreef. Panuyas rent richting de bal. Panuyas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Diapo verovert de bal door een tackle van achteren. Una is nu in balbezit. Una passt de bal met de wreef. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Vidarte trapt de bal weg van het doel. Binaohan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Agdinaoay de bal onder controle te krijgen. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csjdm 53%, pakwan 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csjdm - pakwan 0:0

89e minuut.
Karunungan met een sublieme pass. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. de la Cerna geeft een hoge lob. Gumabay is nu in balbezit. Gumabay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csjdm 54%, pakwan 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csjdm - pakwan 0:0