Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
impala csjdm
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


21e minuut.
Manacsa probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Caluag bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastor verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
impala - csjdm 0:1

23e minuut.
Dumapias met de inworp. Manacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manacsa met een sublieme pass. Borja is nu in balbezit. Borja schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Calanoy is nu in balbezit. Calanoy met een sublieme pass. Klungelig pakt Lumawig de bal. Macanip bereikt de bal nog maar net als eerste. Macanip schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: impala 50%, csjdm 50%.
impala - csjdm 0:1

49e minuut.
Karunungan rent richting de bal. Karunungan probeert naar een medespeler te passen. Pastor rent richting de bal. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio draait met de bal, schiet en ... Bughao bokst de bal weg.

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macanip met de inworp. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio haalt uit met een fantastische trap. Bughao maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
impala - csjdm 0:2

55e minuut.
Manacsa kopt de bal weg. de la Cerna heeft problemen om de bal te vangen. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel. Daar is Fiag-Oy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimno verovert de bal door een tackle van achteren. Quimno speelt de bal door. Borja rent richting de bal. Borja draait met de bal, schiet en ... Dagupion probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Calanoy geeft een lange en hoge pass. Macanip rent richting de bal. Guting? is nu in balbezit. Macanip verovert de bal door een tackle van achteren. Macanip geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Uminga probeert naar een medespeler te passen. Manacsa rent richting de bal. Manacsa passt de bal in één keer door. Borja rent richting de bal. Borja schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Pastor bereikt de bal nog maar net als eerste. Uytengsu is nu in balbezit. Pastor begaat een overtreding. Pastor krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Karunungan probeert naar een medespeler te passen. Uminga rent richting de bal. Pastor is nu in balbezit. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: impala 66%, csjdm 34%.
impala - csjdm 0:2