Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fcbantayanon pajo national high scoohl
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


17e minuut.
Klungelig pakt Ancaya de bal. Bantigui is nu in balbezit. Bantigui passt de bal zonder na te denken. Pedronan is nu in balbezit. Pedronan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Quinot met de inworp. Daar is Canaleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dagdagan is nu in balbezit. Canaleta rent richting de bal. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Macalug met de inworp. Dagdagan rent richting de bal. Dagdagan passt de bal in één keer door. Pedronan rent richting de bal. Pedronan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Macalug geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Abueg de bal. Bantigui rent richting de bal. Bantigui haalt uit met een fantastische trap. Lacap probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbantayanon - pajo national high scoohl 0:1

38e minuut.
Simsuangco geeft een lange en hoge pass. Pedronan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Atay. Pedronan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Abueg wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbantayanon 59%, pajo national high scoohl 41%.
fcbantayanon - pajo national high scoohl 0:1

46e minuut.
Pedronan passt de bal zonder na te denken. Abueg bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpusao onderschept slim de pass. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ancaya is nu in balbezit. Dagdagan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ancaya begaat een overtreding. Dagdagan moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dagdagan kan niet meer verder spelen. Sagadraca komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Atay rent richting de bal. Bantigui onderschept slim de pass. Bantigui passt de bal met de wreef. Pedronan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedronan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Apili speelt de bal door. Daar is Ancaya, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bantigui bereikt de bal nog maar net als eerste. Bantigui draait met de bal, schiet en ... Lacap maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbantayanon - pajo national high scoohl 0:2

70e minuut.
Macalug probeert naar een medespeler te passen. Malijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedronan verovert de bal door een tackle van achteren. Pedronan draait met de bal, schiet en ... Lacap probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbantayanon - pajo national high scoohl 0:3

85e minuut.
Caluncagin bereikt de bal nog maar net als eerste. Caluncagin passt de bal met de wreef. Bantigui is nu in balbezit. Bantigui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ancaya de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fcbantayanon - pajo national high scoohl 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fcbantayanon 43%, pajo national high scoohl 57%.
fcbantayanon - pajo national high scoohl 0:4