Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO GILAS dreambpys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 21.5
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Tagud rent richting de bal. Tagud probeert naar een medespeler te passen. Saymo met een sublieme pass. Angat bereikt de bal nog maar net als eerste. Angat draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Rafanan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pagao met een snelle inworp. Daar is Sabile, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabile geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Tabamo de bal. Sabile bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabamo begaat een overtreding. Tabamo krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Bulaon met een sublieme pass. Bugnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bugnos passt de bal zonder na te denken. Maturan rent richting de bal. Maturan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO GILAS 53%, dreambpys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO GILAS - dreambpys 0:0

49e minuut.
Cereza bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabile is nu in balbezit. Sabile met een sublieme pass. Angat rent richting de bal. Angat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Cabigting geeft een hoge lob. Baje heeft problemen om de bal te vangen. Binotapa rent richting de bal. Angat onderschept slim de pass. Angat haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Poquis rent richting de bal. Poquis geeft een hoge lob. Cereza probeert naar een medespeler te passen. Maturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Tabamo met een sublieme pass. Angat bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Poquis. Poquis krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Binotapa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabile rent richting de bal. Sabile speelt de bal door. Maturan rent richting de bal. Maturan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO GILAS 53%, dreambpys 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO GILAS - dreambpys 0:0