Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
csjdm pajo national high scoohl
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Caluncagin kopt de bal weg. Karunungan is nu in balbezit. Bantigui begaat een overtreding. Karunungan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Karunungan kan niet meer verder spelen. Balanon komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Balanon bereikt de bal nog maar net als eerste. Abueg rent richting de bal. Balanon onderschept slim de pass. Pastor rent richting de bal. Pastor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Klungelig pakt Abueg de bal. Balanon verovert de bal door een tackle van achteren. Balanon passt de bal in één keer door. Pastor rent richting de bal. Pastor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Macanip speelt de bal door. Daar is Sorio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Juagdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio onderschept slim de pass. Sorio schiet op doel. Intal bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csjdm 59%, pajo national high scoohl 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csjdm - pajo national high scoohl 0:0

51e minuut.
Diapo passt de bal in één keer door. Sorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorio passt de bal met de wreef. Pastor is nu in balbezit. Pastor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Sorio heeft problemen om de bal te vangen. Sagadraca verovert de bal door een tackle van achteren. Pastor rent richting de bal. Pastor schiet op doel. Simsuangco probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Macanip bereikt de bal nog maar net als eerste. Macanip schiet op doel. Intal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: csjdm 41%, pajo national high scoohl 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
csjdm - pajo national high scoohl 0:0