Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
impala fcbantayanon
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16.3
weak Schieten weak
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


9e minuut.
Gauam rent richting de bal. Gauam geeft een lange en hoge pass. Uytengsu probeert de bal aan de voet te houden. Magpusao bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpusao draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Lumawig raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cambas komt het veld opgelopen.

19e minuut.
Manas probeert naar een medespeler te passen. Ancaya is nu in balbezit. Ancaya passt de bal in één keer door. Magpusao is nu in balbezit. Magpusao haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Cambas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dugay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Canaleta is nu in balbezit. Canaleta geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ancaya rent richting de bal. Ancaya probeert naar een medespeler te passen. Dugay rent richting de bal. Dugay geeft een lange en hoge pass. Cagadas onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
impala - fcbantayanon 0:1

35e minuut.
Dimarucot rent richting de bal. Manacsa verovert de bal door een tackle van achteren. Manas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Manas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: impala 58%, fcbantayanon 42%.
impala - fcbantayanon 0:1

54e minuut.
Uytengsu trapt de bal weg. Manacsa kopt de bal weg. Ancaya probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Borja is nu in balbezit. Borja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Quimno passt de bal zonder na te denken. Manacsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Manacsa passt de bal zonder na te denken. Borja bereikt de bal nog maar net als eerste. Borja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Canaleta bereikt de bal nog maar net als eerste. Canaleta speelt de bal door. Cagadas is nu in balbezit. Magpusao bereikt de bal nog maar net als eerste. Magpusao haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: impala 42%, fcbantayanon 58%.
impala - fcbantayanon 0:1