Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
GO GILAS pakwan
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Una rent richting de bal. Tabamo verovert de bal door een tackle van achteren. Tabamo passt de bal in één keer door. Maturan rent richting de bal. Maturan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
GO GILAS - pakwan 1:0

10e minuut.
Poquis met een snelle inworp. Lagdameo rent richting de bal. Danguilan schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Danguilan krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Poquis is nu in balbezit. Una verovert de bal door een tackle van achteren. Una passt de bal in één keer door. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Agdinaoay speelt de bal door. Tabamo is nu in balbezit. Tabamo geeft een hoge lob. Maturan rent richting de bal. Maturan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Una bereikt de bal nog maar net als eerste. Una probeert naar een medespeler te passen. Panuyas heeft problemen om de bal te vangen. Panuyas schiet op doel. Rafanan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
GO GILAS - pakwan 1:1

44e minuut.
Bugnos bereikt de bal nog maar net als eerste. Binaohan rent richting de bal. Bugnos rent richting de bal. Maturan bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturan draait met de bal, schiet en ... Vidarte bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO GILAS 49%, pakwan 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO GILAS - pakwan 1:1

75e minuut.
Agdinaoay probeert de bal met de borst te controleren. Agdinaoay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Binotapa de bal. Panuyas is nu in balbezit. Panuyas haalt uit met een fantastische trap. Rafanan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Na een snelle pass probeert Binaohan de bal onder controle te krijgen. Balamut rent richting de bal. Balamut geeft de bal voor. Panuyas bereikt de bal nog maar net als eerste. Panuyas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Balamut is nu in balbezit. Bulaon onderschept slim de pass. Bulaon met een sublieme pass. Maturan rent richting de bal. Maturan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GO GILAS 52%, pakwan 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
GO GILAS - pakwan 1:1