Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scis phlippines town
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Amoyo passt de bal zonder na te denken. Guani rent richting de bal. Malixi maakt een afschuwelijke overtreding. Malixi krijgt een gele kaart. Guani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Calajati zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mente rent richting de bal. Mente geeft een hoge lob. Palad probeert de bal met de borst te controleren. Gapuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. van Ree rent richting de bal. van Ree draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mente bereikt de bal nog maar net als eerste. Mente geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Mente met de inworp. Taay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dulay krijgt een gele kaart. Taay is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taay legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Gapuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - phlippines town 0:1

20e minuut.
Calajati kan de bal niet met de borst controleren. Mendiola rent richting de bal. Mendiola passt de bal zonder na te denken. Daar is Datingginoo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Datingginoo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Amoyo is nu in balbezit. Mente onderschept slim de pass. Mente geeft een hoge lob. van Ree is nu in balbezit. van Ree schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Mente bereikt de bal nog maar net als eerste. Mente speelt de bal door. van Ree rent richting de bal. van Ree schiet op doel. Palad kopt de bal weg. Gapuz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Mendiola passt de bal in één keer door. Datingginoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pangcob is nu in balbezit. Datingginoo verovert de bal door een tackle van achteren. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap. Braza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Datingginoo bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nilooban geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Amoyo is nu in balbezit. Amoyo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
scis - phlippines town 1:1

45e minuut.
Taay speelt de bal door. Daar is Okala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mente is nu in balbezit. Mente draait met de bal, schiet en ... Mente kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 56%, phlippines town 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scis - phlippines town 1:1

51e minuut.
Palad rent richting de bal. Palad passt de bal in één keer door. Malixi bereikt de bal nog maar net als eerste. Taay rent richting de bal. Taay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Umipig met een sublieme pass. Mente is nu in balbezit. Mente speelt de bal door. van Ree is nu in balbezit. van Ree schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mendiola met een sublieme pass. Guani is nu in balbezit. Guani geeft een lange en hoge pass. van Ree is nu in balbezit. van Ree schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Nilooban is nu in balbezit. Nilooban geeft een hoge lob. Dulay kopt de bal weg. Daar is Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendiola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Mente met de inworp. Malixi speelt de bal door. Datingginoo rent richting de bal. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap. Braza maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 47%, phlippines town 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scis - phlippines town 1:1