Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AMDJAD Real BD
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 12.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Maramba is nu in balbezit. Maramba geeft de bal voor. Estrada kopt de bal weg. Mangabat rent richting de bal. Mangabat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Tabuyo heeft problemen om de bal te vangen. Mangabat onderschept slim de pass. Mangabat passt de bal in één keer door. Daar is Estrada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrada schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Olaska met een harde bal richting middenveld. Maramba kopt de bal weg. Gumisong probeert de bal met de borst te controleren. Mangabat rent richting de bal. Mangabat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Tabuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabuyo met een sublieme pass. Calayag is nu in balbezit. Tala is nu in balbezit. Tala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Tabuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Maramba onderschept slim de pass. Maramba met een sublieme pass. Mangabat heeft problemen om de bal te vangen. Mangabat haalt uit met een fantastische trap. Olaska bokst de bal weg.

18e minuut.
Bolosan passt de bal met de wreef. Araw bereikt de bal nog maar net als eerste. Araw geeft een lange en hoge pass. Sytengco rent richting de bal. Sytengco schiet op doel. Olaska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Doeltrap. Olaska met een harde bal richting middenveld. Maramba kopt de bal weg. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Olaska trapt de bal weg van het doel. Tala kopt de bal weg. Klungelig pakt Maramba de bal. Calayag rent richting de bal. Calayag schiet op doel. Orenia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Araw is nu in balbezit. Araw speelt de bal door. Mangabat is nu in balbezit. Estrada is nu in balbezit. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMDJAD 30%, Real BD 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AMDJAD - Real BD 0:0

51e minuut.
Sytengco passt de bal in één keer door. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Estrada passt de bal zonder na te denken. Mangabat rent richting de bal. Mangabat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Maramba geeft de bal voor. Duco speelt de bal door. Sweeney is nu in balbezit. Dantes rent richting de bal. Dantes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Tomagan speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Tabuyo rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AMDJAD - Real BD 1:0

65e minuut.
Pangilinan met de inworp. Sytengco rent richting de bal. Sytengco met een sublieme pass. Mangabat is nu in balbezit. Mangabat passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
AMDJAD - Real BD 2:0

77e minuut.
Araw kopt de bal weg. Maramba heeft problemen om de bal te vangen. Tala bereikt de bal nog maar net als eerste. Calayag rent richting de bal. Calayag schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Quimot geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Inda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AMDJAD - Real BD 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AMDJAD 48%, Real BD 52%.
AMDJAD - Real BD 2:1