Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real BD AMDJAD
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Tala heeft problemen om de bal te vangen. Tabuyo rent richting de bal. Tala is nu in balbezit. Calayag is nu in balbezit. Calayag haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gumisong geeft een lange en hoge pass. Bolosan is nu in balbezit. Met opzet legt Inda zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Inda naar de kleedkamers voor een vroege douche.

27e minuut.
Araw is nu in balbezit. Araw geeft een hoge lob. Daar is Sweeney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mangabat rent richting de bal. Mangabat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real BD - AMDJAD 0:1

29e minuut.
Orenia trapt de bal weg. Lamug kopt de bal weg. Duco kan de bal niet met de borst controleren. Calayag is nu in balbezit. Calayag haalt uit met een fantastische trap. Orenia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Pabualan passt de bal in één keer door. Tala rent richting de bal. Tala passt de bal in één keer door. Calayag rent richting de bal. Calayag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Hubalde is nu in balbezit. Lamug onderschept slim de pass. Dantes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lamug raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

43e minuut.
Olaska geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dantes met een snelle inworp. Hubalde rent richting de bal. Hubalde geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Maramba bereikt de bal nog maar net als eerste. Tala onderschept slim de pass. Sytengco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Tala kan niet meer verder spelen. Layug komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real BD 45%, AMDJAD 55%.
Real BD - AMDJAD 0:1

52e minuut.
Inworp. Pabualan met een snelle inworp. Tabuyo rent richting de bal. Hubalde verovert de bal door een tackle van achteren. Hubalde schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Pangilinan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreno met een snelle inworp. Layug rent richting de bal. Layug haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real BD 53%, AMDJAD 47%.
Real BD - AMDJAD 0:1