Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scis reynol
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.5
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


4e minuut.
Cabanting is nu in balbezit. Cabanting speelt de bal door. Nacalaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacalaban draait met de bal, schiet en ... Gapuz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - reynol 0:1

8e minuut.
Cabanting rent richting de bal. Cabanting passt de bal zonder na te denken. Nacalaban rent richting de bal. Nacalaban schiet op doel. Na een snelle pass probeert Palad de bal onder controle te krijgen. Gapuz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Cabanting bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola speelt de bal door. Datingginoo rent richting de bal. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ylagan rent richting de bal. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola passt de bal met de wreef. Datingginoo rent richting de bal. Datingginoo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
scis - reynol 1:1

40e minuut.
Ylagan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Dumlaon de bal. Dumlaon probeert naar een medespeler te passen. Nacalaban is nu in balbezit. Nacalaban schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
scis - reynol 1:2

43e minuut.
Pacubas geeft een hoge lob. Daar is Nacalaban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulay onderschept slim de pass. Austria onderschept slim de pass. Austria haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - reynol 1:3

44e minuut.
Datingginoo raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabio komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 46%, reynol 54%.
scis - reynol 1:3

47e minuut.
Laig bereikt de bal nog maar net als eerste. Laig passt de bal in één keer door. Austria bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacalaban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nacalaban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Ylagan rent richting de bal. Malixi verovert de bal door een tackle van achteren. Malixi passt de bal met de wreef. Sabio rent richting de bal. Sabio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Amoyo passt de bal met de wreef. Daar is Mendiola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mendiola passt de bal zonder na te denken. Sabio rent richting de bal. Sabio schiet op doel. Galima probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Dulay geeft een lange en hoge pass. Nilooban is nu in balbezit. Nilooban passt de bal met de wreef. Sabio is nu in balbezit. Sabio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Galima probeert naar een medespeler te passen. Austria kopt de bal weg. Daar is Palad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nacalaban is nu in balbezit. Nacalaban draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Austria rent richting de bal. Suayan verovert de bal door een tackle van achteren. Suayan geeft een hoge lob. Sabio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Okala onderschept slim de pass. Okala geeft een hoge lob. Daar is Magnaye, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sabio rent richting de bal. Sabio schiet op doel. Galima bokst de bal weg.

73e minuut.
Suayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Austria onderschept slim de pass. Austria passt de bal zonder na te denken. Nacalaban rent richting de bal. Nacalaban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - reynol 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 40%, reynol 60%.
scis - reynol 1:4