Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scis Bayambang F.C
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Magadia bereikt de bal nog maar net als eerste. Magadia passt de bal met de wreef. Majul met een sublieme pass. Balita bereikt de bal nog maar net als eerste. Balita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Magadia is nu in balbezit. Catubay is nu in balbezit. Datingginoo verovert de bal door een tackle van achteren. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Malixi is nu in balbezit. Majul verovert de bal door een tackle van achteren. Majul speelt de bal door. Klungelig pakt Balita de bal. Balita draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Fabregas rent richting de bal. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola met een sublieme pass. Datingginoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Datingginoo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Malixi rent richting de bal. Majul rent richting de bal. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Datingginoo is nu in balbezit. Datingginoo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 30%, Bayambang F.C 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scis - Bayambang F.C 0:0

49e minuut.
Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola passt de bal met de wreef. Datingginoo kan de bal niet met de borst controleren. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap. Díaz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Bayambang F.C 1:0

72e minuut.
Mendiola speelt de bal door. Nilooban is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lagos. Lagos krijgt een gele kaart. Nilooban raakt geblesseerd tijdens het duel. Dumagpi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Dulay geeft een lange en hoge pass. Magadia kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Amoyo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Macadengdeng onderschept slim de pass. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Mendiola onderschept slim de pass. Mendiola probeert naar een medespeler te passen. Datingginoo is nu in balbezit. Datingginoo schiet op doel. Díaz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Bayambang F.C 2:0

83e minuut.
Díaz trapt de bal weg. Dandin kopt de bal weg. Malixi heeft problemen om de bal te vangen. Majul is nu in balbezit. Majul haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Malixi rent richting de bal. Lagos verovert de bal door een tackle van achteren. Lagos probeert naar een medespeler te passen. Balita bereikt de bal nog maar net als eerste. Balita draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Bayambang F.C 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 42%, Bayambang F.C 58%.
scis - Bayambang F.C 2:1