Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackhawk AMDJAD
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 16.9
poor Schieten poor
poor Passen weak
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Quimot trapt de bal weg van het doel. Estrada kopt de bal weg. Klungelig pakt Icat de bal. Mangabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Sytengco is nu in balbezit. Blas verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pangilinan. Pangilinan krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Daomilas kopt de bal weg. Bolosan heeft problemen om de bal te vangen. Bolosan geeft een hoge lob. Dantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Macapagal geeft de bal voor. Klungelig pakt Sabacan de bal. Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiling haalt uit met een fantastische trap. Orenia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Bonalong geeft een lange en hoge pass. Bolosan kopt de bal weg. Sytengco heeft problemen om de bal te vangen. Camiling is nu in balbezit. Camiling haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackhawk - AMDJAD 1:0

42e minuut.
Blas onderschept slim de pass. Daomilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangbayan is nu in balbezit. Daomilas onderschept slim de pass. Daomilas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blackhawk - AMDJAD 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackhawk 40%, AMDJAD 60%.
blackhawk - AMDJAD 2:0

53e minuut.
Daomilas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cabuhat komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Icat de bal. Mangabat tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mangabat krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Camiling rent richting de bal. Cabuhat is nu in balbezit. Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiling schiet op doel. Orenia probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cabuhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuhat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Madlangbayan is nu in balbezit. Talastas verovert de bal door een tackle van achteren. Talastas met een sublieme pass. Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiling schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Icat bereikt de bal nog maar net als eerste. Icat geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araw geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mangabat heeft problemen om de bal te vangen. Paal!

74e minuut.
Talastas passt de bal zonder na te denken. Cabuhat rent richting de bal. Madlangbayan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuhat onderschept slim de pass. Cabuhat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuhat rent richting de bal. Sabacan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuhat onderschept slim de pass. Cabuhat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackhawk 38%, AMDJAD 62%.
blackhawk - AMDJAD 2:0