Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scis Real BD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
35% Spel op eigen helft 65%
11 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 13.3
hopeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Dulay speelt de bal door. Daar is Okala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Okala passt de bal met de wreef. Calayag rent richting de bal. Calayag haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Tabuyo rent richting de bal. Mendiola onderschept slim de pass. Mendiola met een sublieme pass. Datingginoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daclan kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pabualan rent richting de bal. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola passt de bal in één keer door. Datingginoo is nu in balbezit. Datingginoo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Real BD 1:0

21e minuut.
Mendiola speelt de bal door. Datingginoo bereikt de bal nog maar net als eerste. Daclan is nu in balbezit. Datingginoo onderschept slim de pass. Datingginoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Nilooban bereikt de bal nog maar net als eerste. Nilooban geeft een hoge lob. Datingginoo is nu in balbezit. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap. Gumisong probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Real BD 2:0

29e minuut.
Tala rent richting de bal. Tala speelt de bal door. Calayag is nu in balbezit. Calayag haalt uit met een fantastische trap. Palad probeert de bal aan de voet te houden. Gapuz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Real BD 2:1

36e minuut.
Calayag schiet op doel. Daar is Palad, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tala rent richting de bal. Tala haalt uit met een fantastische trap. Palad probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Malixi passt de bal in één keer door. Mendiola rent richting de bal. Mendiola passt de bal zonder na te denken. Datingginoo rent richting de bal. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 37%, Real BD 63%.
scis - Real BD 2:1

54e minuut.
Calayag rent richting de bal. Malixi is nu in balbezit. Calayag bereikt de bal nog maar net als eerste. Tala rent richting de bal. Tala haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Nilooban speelt de bal door. Tabuyo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dulay verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola rent richting de bal. Mendiola draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tabuyo rent richting de bal. Mendiola is nu in balbezit. Mendiola passt de bal in één keer door. Datingginoo rent richting de bal. Datingginoo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - Real BD 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 33%, Real BD 67%.
scis - Real BD 3:1