Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scis AMDJAD
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Araw bereikt de bal nog maar net als eerste. Araw geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Suayan de bal. Mangabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabat haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - AMDJAD 0:1

5e minuut.
Mendiola bereikt de bal nog maar net als eerste. Datingginoo is nu in balbezit. Maramba onderschept slim de pass. Mendiola verovert de bal door een tackle van achteren. Mendiola haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Dantes bereikt de bal nog maar net als eerste. Dantes passt de bal in één keer door. Mangabat is nu in balbezit. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Maramba rent richting de bal. Mendiola onderschept slim de pass. Mendiola probeert naar een medespeler te passen. Datingginoo is nu in balbezit. Datingginoo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
scis - AMDJAD 1:1

28e minuut.
Mendiola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sabio komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Mangabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabat rent richting de bal. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 52%, AMDJAD 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
scis - AMDJAD 1:1

53e minuut.
Quimot geeft de bal voor. Inworp. Dulay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amoyo rent richting de bal. Amoyo geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dulay geeft de bal voor. Amoyo heeft problemen om de bal te vangen. Amoyo probeert naar een medespeler te passen. Datingginoo rent richting de bal. Datingginoo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Palad geeft een lange en hoge pass. Amoyo is nu in balbezit. Amoyo probeert naar een medespeler te passen. Sabio is nu in balbezit. Sabio draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Estrada de bal. Dulay rent richting de bal. Dulay passt de bal zonder na te denken. Sabio is nu in balbezit. Sabio haalt uit met een fantastische trap. Orenia bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - AMDJAD 2:1

89e minuut.
Mangabat bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabio bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Mangabat zijn tegenspeler op de grond. Sabio wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Nilooban is nu in balbezit. Nilooban geeft een lange en hoge pass. Daar is Sytengco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dulay is nu in balbezit. Dulay geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 31%, AMDJAD 69%.
scis - AMDJAD 2:1