Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackhawk Bayambang F.C
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
44% Spel op eigen helft 56%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Fabregas heeft problemen om de bal te vangen. Cabuhat bereikt de bal nog maar net als eerste. Macadengdeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabuhat verovert de bal door een tackle van achteren. Cabuhat draait met de bal, schiet en ... Díaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Bonalong heeft problemen om de bal te vangen. Catubay bereikt de bal nog maar net als eerste. Majul bereikt de bal nog maar net als eerste. Majul haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Icat de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackhawk 40%, Bayambang F.C 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blackhawk - Bayambang F.C 0:0

71e minuut.
Macadengdeng rent richting de bal. Macadengdeng geeft een hoge lob. Icat is nu in balbezit. Balita verovert de bal door een tackle van achteren. Balita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
blackhawk - Bayambang F.C 0:1

88e minuut.
Bonalong geeft de bal voor. Macadengdeng heeft problemen om de bal te vangen. Macapagal met een sublieme pass. Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiling schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackhawk 48%, Bayambang F.C 52%.
blackhawk - Bayambang F.C 0:1