Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
scis blackhawk
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 19.3
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Dulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Daomilas verovert de bal door een tackle van achteren. Daomilas speelt de bal door. Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Blas bereikt de bal nog maar net als eerste. Malixi onderschept slim de pass. Malixi probeert naar een medespeler te passen. Camiling is nu in balbezit. Camiling schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Talastas is nu in balbezit. Talastas met een sublieme pass. Camiling is nu in balbezit. Camiling draait met de bal, schiet en ... Gapuz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - blackhawk 0:1

41e minuut.
Abog geeft de bal voor. Macapagal is nu in balbezit. Macapagal probeert naar een medespeler te passen. Camiling rent richting de bal. Camiling haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 49%, blackhawk 51%.
scis - blackhawk 0:1

50e minuut.
Malixi rent richting de bal. Malixi geeft de bal voor. Icat bereikt de bal nog maar net als eerste. Datingginoo verovert de bal door een tackle van achteren. Datingginoo draait met de bal, schiet en ... Ragay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Nilooban heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Blas zijn tegenspeler op de grond. Nilooban raakt geblesseerd tijdens het duel. Nilooban zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Bonalong de bal. Dulay is nu in balbezit. Dulay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
scis - blackhawk 1:1

82e minuut.
Dulay rent richting de bal. Daomilas is nu in balbezit. Dulay begaat een overtreding. Daomilas wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Daomilas kan niet meer verder spelen. Cabuhat komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Amoyo onderschept slim de pass. Amoyo met een sublieme pass. Mendiola is nu in balbezit. Datingginoo is nu in balbezit. Datingginoo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
scis - blackhawk 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: scis 43%, blackhawk 57%.
scis - blackhawk 2:1