Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
johnkevinong82@yahoo.com phlippines town
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Taay rent richting de bal. van Ree is nu in balbezit. Taay rent richting de bal. Taay haalt uit met een fantastische trap. Catotocan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johnkevinong82@yahoo.com - phlippines town 0:1

7e minuut.
Pangcob rent richting de bal. Pangcob geeft een hoge lob. Calajati kopt de bal weg. van Ree controleert de bal met de borst. van Ree draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Balita passt de bal in één keer door. Dumayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Calajati tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calajati krijgt een gele kaart.

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Corong met de inworp. Balita met een sublieme pass. Soyuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyuz haalt uit met een fantastische trap. Braza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Calajati met een sublieme pass. Balita bereikt de bal nog maar net als eerste. Balita geeft de bal voor. Soyuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyuz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Dumayas bereikt de bal nog maar net als eerste. Calajati verovert de bal door een tackle van achteren. Calajati speelt de bal door. Soyuz is nu in balbezit. Soyuz schiet op doel. Braza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Balita bereikt de bal nog maar net als eerste. Taay onderschept slim de pass. Taay passt de bal met de wreef. van Ree heeft problemen om de bal te vangen. van Ree haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Taay is nu in balbezit. Dumayas onderschept slim de pass. Dumayas passt de bal met de wreef. van Ree rent richting de bal. van Ree schiet op doel. Catotocan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
johnkevinong82@yahoo.com - phlippines town 0:2

38e minuut.
Dumayas onderschept slim de pass. Calajati bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumayas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Lima, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lima schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Tumao geeft de bal voor. Inworp. Dumayas met de inworp. Pamon geeft een lange en hoge pass. Pangcob kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
johnkevinong82@yahoo.com - phlippines town 1:2

43e minuut.
Dumayas kopt de bal weg. Lima is nu in balbezit. Lima speelt de bal door. Soyuz is nu in balbezit. Soyuz draait met de bal, schiet en ... Braza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johnkevinong82@yahoo.com 51%, phlippines town 49%.
johnkevinong82@yahoo.com - phlippines town 1:2

46e minuut.
Lima bereikt de bal nog maar net als eerste. Lima passt de bal zonder na te denken. Soyuz is nu in balbezit. Soyuz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ferreria de bal onder controle te krijgen. Braza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
johnkevinong82@yahoo.com - phlippines town 2:2

49e minuut.
Lima rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calajati. Lima is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dumayas zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ferreria heeft problemen om de bal te vangen. Soyuz rent richting de bal. Soyuz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Soyuz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Pamon rent richting de bal. Lima rent richting de bal. Tumao is nu in balbezit. Lima onderschept slim de pass. Lima schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: johnkevinong82@yahoo.com 47%, phlippines town 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
johnkevinong82@yahoo.com - phlippines town 2:2