Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
phlippines town johnkevinong82@yahoo.com
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Umipig speelt de bal door. van Ree bereikt de bal nog maar net als eerste. Ildefonso tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ildefonso krijgt een gele kaart. van Ree is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Taay wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Guani met een sublieme pass. Taay rent richting de bal. Balita maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balita naar de kleedkamers voor een vroege douche.

13e minuut.
Soyuz passt de bal zonder na te denken. Dumayas is nu in balbezit. Taay verovert de bal door een tackle van achteren. Taay haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manlapit de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Calajati onderschept slim de pass. Taay rent richting de bal. Taay passt de bal in één keer door. van Ree is nu in balbezit. van Ree schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pangcob trapt de bal weg van het doel. Taay speelt de bal door. Klungelig pakt Manlapit de bal. van Ree rent richting de bal. van Ree draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Corong geeft een lange en hoge pass. Pangcob kopt de bal weg. Daar is Corotan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Soyuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyuz schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
phlippines town - johnkevinong82@yahoo.com 0:1

43e minuut.
Dumayas rent richting de bal. Calajati verovert de bal door een tackle van achteren. Calajati met een sublieme pass. Taay bereikt de bal nog maar net als eerste. Taay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: phlippines town 63%, johnkevinong82@yahoo.com 37%.
phlippines town - johnkevinong82@yahoo.com 0:1

56e minuut.
Corotan speelt de bal door. Soyuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferreria onderschept slim de pass. Soyuz onderschept slim de pass. Soyuz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Taay is nu in balbezit. Corong onderschept slim de pass. Corong met een sublieme pass. Soyuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Soyuz draait met de bal, schiet en ... Braza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Calajati is nu in balbezit. Dumayas verovert de bal door een tackle van achteren. Dumayas speelt de bal door. Soyuz rent richting de bal. Soyuz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: phlippines town 49%, johnkevinong82@yahoo.com 51%.
phlippines town - johnkevinong82@yahoo.com 0:1