Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blackhawk phlippines town
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
40% Spel op eigen helft 60%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


2e minuut.
van Ree kopt de bal weg. Blas met een sublieme pass. Tumao is nu in balbezit. Macapagal verovert de bal door een tackle van achteren. Macapagal geeft de bal voor. Braza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Camiling krijgt zijn hoofd ertegen. Braza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Bonalong probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pangcob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Camiling rent richting de bal. Camiling schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
blackhawk - phlippines town 1:0

17e minuut.
Daomilas is nu in balbezit. Daomilas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Umipig de bal onder controle te krijgen. Camiling is nu in balbezit. Camiling draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
blackhawk - phlippines town 2:0

27e minuut.
Dumagan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Taay de bal. Taay passt de bal in één keer door. van Ree is nu in balbezit. van Ree draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tumao geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Macapagal met een snelle inworp. Daomilas is nu in balbezit. Daomilas geeft een lange en hoge pass. Braza bokst de bal weg.

35e minuut.
Ferreria geeft de bal voor. Klungelig pakt Mente de bal. Dumagan rent richting de bal. Dumagan geeft een lange en hoge pass. Ferreria kopt de bal weg. Braza bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackhawk 42%, phlippines town 58%.
blackhawk - phlippines town 2:0

67e minuut.
Abog met een sublieme pass. Klungelig pakt Blas de bal. Blas passt de bal zonder na te denken. Camiling bereikt de bal nog maar net als eerste. Camiling draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Umipig probeert de bal aan de voet te houden. Mente is nu in balbezit. Mente passt de bal met de wreef. van Ree rent richting de bal. van Ree draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Icat heeft problemen om de bal te vangen. Taay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonalong begaat een overtreding. Bonalong krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Bonalong verovert de bal door een tackle van achteren. Bonalong probeert naar een medespeler te passen. Daomilas bereikt de bal nog maar net als eerste. Daomilas draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pangcob de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blackhawk 38%, phlippines town 62%.
blackhawk - phlippines town 2:0