Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lùmùm Pandi Red Patriots
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
18 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Paa passt de bal in één keer door. Inworp. Mendez met de inworp. Siasat is nu in balbezit. Siasat geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Estepa heeft problemen om de bal te vangen. Estepa geeft een hoge lob. Jalosjos rent richting de bal. Santillán verovert de bal door een tackle van achteren. Santillán schiet op doel. Pacpaco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Sangalang bereikt de bal nog maar net als eerste. Jalosjos verovert de bal door een tackle van achteren. Cabading bereikt de bal nog maar net als eerste. Santillán is nu in balbezit. Santillán haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Dumrique rent richting de bal. Dumrique passt de bal zonder na te denken. Lee heeft problemen om de bal te vangen. Talingting bereikt de bal nog maar net als eerste. Talingting draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Abucajo probeert de bal aan de voet te houden. Albalos is nu in balbezit. Estepa begaat een overtreding. Estepa krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Estepa rent richting de bal. Albalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Albalos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Lee de bal onder controle te krijgen. Namoc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
lùmùm - Pandi Red Patriots 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lùmùm 42%, Pandi Red Patriots 58%.
lùmùm - Pandi Red Patriots 0:1

51e minuut.
Estepa met een sublieme pass. Sangalang rent richting de bal. Sangalang schiet op doel. Banal probeert de bal aan de voet te houden. Pacpaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lùmùm - Pandi Red Patriots 1:1

55e minuut.
Cabading onderschept slim de pass. Cabading speelt de bal door. Albalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Paa is nu in balbezit. Paa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
lùmùm - Pandi Red Patriots 1:2

59e minuut.
Estepa probeert naar een medespeler te passen. Santillán rent richting de bal. Santillán speelt de bal door. Sangalang rent richting de bal. Sangalang draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Sangalang bereikt de bal nog maar net als eerste. Banal verovert de bal door een tackle van achteren. Santillán bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangalang bereikt de bal nog maar net als eerste. Sangalang schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Santillán passt de bal in één keer door. Lee probeert de bal aan de voet te houden. Lee geeft de bal voor. Sangalang rent richting de bal. Sangalang haalt uit met een fantastische trap. Pacpaco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lùmùm 30%, Pandi Red Patriots 70%.
lùmùm - Pandi Red Patriots 1:2