Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamboanga del sur Shani.F.C
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.2
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen weak


6e minuut.
Ting passt de bal zonder na te denken. Agbisit rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Catalan. Catalan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Catalan is nu in balbezit. Nipay verovert de bal door een tackle van achteren. Nipay speelt de bal door. Naguit is nu in balbezit. Naguit haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Agbisit rent richting de bal. Cadisal rent richting de bal. Naguit verovert de bal door een tackle van achteren. Naguit haalt uit met een fantastische trap. Battong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
zamboanga del sur - Shani.F.C 1:0

28e minuut.
Bajar rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bajar met een snelle inworp. Juco rent richting de bal. Juco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
zamboanga del sur - Shani.F.C 1:1

40e minuut.
Ting geeft de bal voor. Dimaguila met een sublieme pass. Klungelig pakt Battong de bal. Naguit is nu in balbezit. Naguit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Magdadarao geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dumo rent richting de bal. Yabes is nu in balbezit. Yabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamboanga del sur 43%, Shani.F.C 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
zamboanga del sur - Shani.F.C 1:1

52e minuut.
Nipay rent richting de bal. Nipay passt de bal in één keer door. Dimaguila bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguit verovert de bal door een tackle van achteren. Naguit schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Montenegro onderschept slim de pass. Montenegro speelt de bal door. Ting speelt de bal door. Naguit bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Naguit bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumo onderschept slim de pass. Montenegro maakt een afschuwelijke overtreding. Montenegro krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Ting probeert naar een medespeler te passen. Catalan heeft problemen om de bal te vangen. Catalan passt de bal met de wreef. Yabes bereikt de bal nog maar net als eerste. Yabes haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Magdadarao zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ting met een sublieme pass. Yabes rent richting de bal. Yabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Juco haalt uit met een fantastische trap. Tabo-tabo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Na een snelle pass probeert Balaba de bal onder controle te krijgen. Yabes is nu in balbezit. Yabes haalt uit met een fantastische trap. Tabo-tabo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
zamboanga del sur - Shani.F.C 1:2

79e minuut.
Nipay speelt de bal door. Juco is nu in balbezit. Juco met een sublieme pass. Yabes is nu in balbezit. Yabes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamboanga del sur 59%, Shani.F.C 41%.
zamboanga del sur - Shani.F.C 1:2