Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade Pandi Red Patriots
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
34% Spel op eigen helft 66%
13 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.3
hopeloos Schieten zwak
hopeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Calicdan rent richting de bal. Palaganas bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunanan met een sublieme pass. Lungay is nu in balbezit. Lungay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Na een snelle pass probeert de la Cerna de bal onder controle te krijgen. Calicdan rent richting de bal. Calicdan passt de bal in één keer door. Lungay rent richting de bal. Lungay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Daar is Bagarinao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bagarinao legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Albalos raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Paa neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Albalos rent richting de bal. Albalos haalt uit met een fantastische trap. Sabanal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ade - Pandi Red Patriots 0:1

30e minuut.
Orang? raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sazon komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Ragay heeft problemen om de bal te vangen. Lungay is nu in balbezit. Lungay passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Calicdan de bal. Calicdan schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Jalosjos maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Inworp. Tumulak met een snelle inworp. Namocatcat heeft problemen om de bal te vangen. Namocatcat geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Tumulak met een sublieme pass. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Lungay zijn tegenspeler op de grond. Lungay krijgt een gele kaart. de la Cerna wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade 31%, Pandi Red Patriots 69%.
ade - Pandi Red Patriots 0:1

48e minuut.
Ragay geeft de bal voor. Tumulak probeert de bal aan de voet te houden. Tumulak probeert naar een medespeler te passen. Lungay is nu in balbezit. Lungay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Ragay verovert de bal door een tackle van achteren. Ragay probeert naar een medespeler te passen. Lungay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungay schiet op doel. Pacpaco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ade - Pandi Red Patriots 1:1

80e minuut.
Lungay geeft een lange en hoge pass. Talingting rent richting de bal. Balingit onderschept slim de pass. Namocatcat is nu in balbezit. Namocatcat geeft een hoge lob. Pacpaco bokst de bal weg.

85e minuut.
Jalosjos probeert de bal aan de voet te houden. Jalosjos geeft een hoge lob. Balingit kopt de bal weg. Tumulak is nu in balbezit. Tumulak geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade 37%, Pandi Red Patriots 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade - Pandi Red Patriots 1:1
ade