Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade chitar
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Pagsibigan heeft problemen om de bal te vangen. San Francisco is nu in balbezit. San Francisco passt de bal zonder na te denken. Pagsibigan rent richting de bal. Pagsibigan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Talosig kopt de bal weg. Daar is Cunanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. San Francisco rent richting de bal. San Francisco draait met de bal, schiet en ... Talosig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabanal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Sazon rent richting de bal. Sazon passt de bal zonder na te denken. Tumulak geeft een lange en hoge pass. Lungay rent richting de bal. Lungay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Cunanan rent richting de bal. San Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. San Francisco passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Pagsibigan de bal. Pagsibigan draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ade - chitar 0:1

25e minuut.
Cunanan is nu in balbezit. Bautista verovert de bal door een tackle van achteren. Bautista probeert naar een medespeler te passen. Pagsibigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagsibigan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ade - chitar 0:2

30e minuut.
Bagarinao kopt de bal weg. Inworp. Quiray met een snelle inworp. San Francisco rent richting de bal. San Francisco haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Inworp. Sazon met de inworp. Calicdan probeert naar een medespeler te passen. Tumulak rent richting de bal. Tumulak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
ade - chitar 1:2

40e minuut.
Namocatcat verovert de bal door een tackle van achteren. Namocatcat speelt de bal door. Lungay is nu in balbezit. Lungay haalt uit met een fantastische trap. Iguban probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ade - chitar 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade 60%, chitar 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade - chitar 2:2

54e minuut.
Buhay verovert de bal door een tackle van achteren. Buhay speelt de bal door. Pagsibigan rent richting de bal. San Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. San Francisco schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pagsibigan kopt de bal weg. Balingit probeert naar een medespeler te passen. Pagsibigan heeft problemen om de bal te vangen. Pagsibigan schiet op doel. Sabanal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ade - chitar 2:3

76e minuut.
Calicdan controleert de bal met de borst. Tauyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Calicdan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Calicdan krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Lumbang kopt de bal weg. San Francisco probeert de bal met de borst te controleren. Cunanan bereikt de bal nog maar net als eerste. San Francisco rent richting de bal. San Francisco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Calicdan speelt de bal door. Cunanan rent richting de bal. Cunanan passt de bal zonder na te denken. Sazon rent richting de bal. Sazon geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lungay bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ade - chitar 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade 49%, chitar 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade - chitar 3:3
ade