Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
chitar ade
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 15.3
waardeloos Schieten hopeloos
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Tindog bereikt de bal nog maar net als eerste. San Francisco bereikt de bal nog maar net als eerste. San Francisco probeert naar een medespeler te passen. Pagsibigan heeft problemen om de bal te vangen. Pagsibigan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
San Francisco rent richting de bal. San Francisco passt de bal met de wreef. Quiray met een sublieme pass. Pagsibigan is nu in balbezit. Pagsibigan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
chitar - ade 1:0

16e minuut.
Cunanan is nu in balbezit. Pagsibigan verovert de bal door een tackle van achteren. Tumulak begaat een overtreding. Tumulak krijgt een gele kaart. Pagsibigan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. San Francisco komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Bautista probeert naar een medespeler te passen. Tindog rent richting de bal. Buhay speelt de bal door. Pagsibigan is nu in balbezit. Pagsibigan draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Sabanal met een harde bal richting middenveld. Cunanan kopt de bal weg. Balingit heeft problemen om de bal te vangen. Pagsibigan rent richting de bal. Pagsibigan haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Talosig heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Iguban trapt de bal weg van het doel. Tumulak rent richting de bal. Baluyot bereikt de bal nog maar net als eerste. Tumulak onderschept slim de pass. Tumulak geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Tumulak passt de bal in één keer door. Lumbang is nu in balbezit. Lumbang passt de bal in één keer door. Lungay rent richting de bal. Lungay schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chitar 51%, ade 49%.
chitar - ade 1:0

47e minuut.
Orang? zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tumulak is nu in balbezit. Tumulak speelt de bal door. Calicdan rent richting de bal. Calicdan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

49e minuut.
Balingit met een snelle inworp. Tumulak rent richting de bal. Tumulak met een sublieme pass. Lungay is nu in balbezit. Lungay passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
chitar - ade 1:1

76e minuut.
Calicdan is nu in balbezit. Calicdan passt de bal met de wreef. Lungay rent richting de bal. Lungay draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Tumulak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Quiray bereikt de bal nog maar net als eerste. Quiray passt de bal met de wreef. Pagsibigan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagsibigan schiet op doel. Sabanal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: chitar 48%, ade 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
chitar - ade 1:1

ade