Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ekoiy bayot Pandi Red Patriots
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 19
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
de la Cerna met een sublieme pass. Talingting rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bayudan. Bayudan krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Bayudan rent richting de bal. Bayudan geeft een lange en hoge pass. Daar is Cabading, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Talingting passt de bal met de wreef. Dumrique bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumrique passt de bal zonder na te denken. Albalos is nu in balbezit. Albalos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekoiy bayot 40%, Pandi Red Patriots 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ekoiy bayot - Pandi Red Patriots 0:0

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Dantes met een harde bal richting middenveld. Cabading bereikt de bal nog maar net als eerste. Ginubatan verovert de bal door een tackle van achteren. Ginubatan geeft de bal voor. Pacpaco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Jalosjos probeert de bal met de borst te controleren. Cayabyab rent richting de bal. Cayabyab schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ekoiy bayot - Pandi Red Patriots 1:0

53e minuut.
Cabading rent richting de bal. Espina onderschept slim de pass. Espina passt de bal in één keer door. Cayabyab bereikt de bal nog maar net als eerste. Cayabyab haalt uit met een fantastische trap. Pacpaco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ekoiy bayot - Pandi Red Patriots 2:0

80e minuut.
Paa passt de bal met de wreef. Calajati heeft problemen om de bal te vangen. Calajati geeft de bal voor. Espina rent richting de bal. Espina schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Maliwanag geeft een hoge lob. Dumrique rent richting de bal. Dumrique speelt de bal door. Paa rent richting de bal. Paa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ekoiy bayot 50%, Pandi Red Patriots 50%.
ekoiy bayot - Pandi Red Patriots 2:0