Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
lùmùm zamboanga del sur
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
53% Spel op eigen helft 47%
5 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gutiérrez is nu in balbezit. Ting verovert de bal door een tackle van achteren. Terre is nu in balbezit. Santillán onderschept slim de pass. Santillán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Abucajo probeert de bal aan de voet te houden. Santillán rent richting de bal. Ting verovert de bal door een tackle van achteren. Ting passt de bal met de wreef. Nipay geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Klungelig pakt Maquindang de bal. Agbisit onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lee. Lee krijgt een gele kaart. Agbisit raakt geblesseerd tijdens het duel. Montenegro zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Naguit is nu in balbezit. Naguit draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Montenegro is nu in balbezit. Montenegro passt de bal in één keer door. Daar is Gutiérrez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santillán is nu in balbezit. Santillán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lùmùm 49%, zamboanga del sur 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lùmùm - zamboanga del sur 0:0

67e minuut.
Santillán passt de bal met de wreef. Gutiérrez bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ting. Ting krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Santillán rent richting de bal. Santillán passt de bal in één keer door. Pambid rent richting de bal. Gutiérrez verovert de bal door een tackle van achteren. Gutiérrez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
lùmùm - zamboanga del sur 1:0

77e minuut.
Nipay met de inworp. Agbisit is nu in balbezit. Agbisit geeft een hoge lob. Naguit bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguit haalt uit met een fantastische trap. Namoc bokst de bal weg.

86e minuut.
Agbisit rent richting de bal. Agbisit passt de bal met de wreef. Naguit is nu in balbezit. Naguit schiet op doel. Namoc probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
lùmùm - zamboanga del sur 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: lùmùm 57%, zamboanga del sur 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
lùmùm - zamboanga del sur 1:1