Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ade ekoiy bayot
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 17.5
hopeless Schieten poor
hopeless Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
Gatnaytan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cunanan verovert de bal door een tackle van achteren. Cunanan passt de bal zonder na te denken. Lungay is nu in balbezit. Lungay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Tindog geeft een lange en hoge pass. Inworp. Bayudan met de inworp. Espina bereikt de bal nog maar net als eerste. Espina geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Dumo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dumo geeft een lange en hoge pass. Bayudan kopt de bal weg. Lungay rent richting de bal. Lungay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

35e minuut.
Talosig trapt de bal weg. Gatnaytan kopt de bal weg. Daar is Cunanan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayudan rent richting de bal. Bayudan geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Klungelig pakt Gatnaytan de bal. Calicdan bereikt de bal nog maar net als eerste. Calicdan probeert naar een medespeler te passen. Lungay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Calicdan verovert de bal door een tackle van achteren. Calicdan geeft een lange en hoge pass. Dumo heeft problemen om de bal te vangen. Lungay is nu in balbezit. Lungay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade 40%, ekoiy bayot 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade - ekoiy bayot 0:0

47e minuut.
Tumulak passt de bal zonder na te denken. Tindog is nu in balbezit. Tindog met een sublieme pass. Espina is nu in balbezit. Espina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Espina heeft problemen om de bal te vangen. Tumulak is nu in balbezit. Tumulak met een sublieme pass. Lungay is nu in balbezit. Lungay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ade 47%, ekoiy bayot 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ade - ekoiy bayot 0:0
ade