Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
zamboanga del sur ade
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Cunanan speelt de bal door. Daar is Lungay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alingog bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungay bereikt de bal nog maar net als eerste. Lungay draait met de bal, schiet en ... Tabo-tabo bokst de bal weg.

6e minuut.
Labay rent richting de bal. Naguit rent richting de bal. Cunanan maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Cunanan naar de kleedkamers voor een vroege douche.

16e minuut.
Talosig geeft de bal voor. Inworp. Labay met de inworp. Daar is Agbisit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agbisit schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
zamboanga del sur - ade 1:0

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nipay geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Naguit rent richting de bal. Naguit haalt uit met een fantastische trap. Sabanal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Nipay rent richting de bal. Nipay met een sublieme pass. Agbisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Naguit is nu in balbezit. Naguit schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tindog geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Labay met een snelle inworp. Agbisit bereikt de bal nog maar net als eerste. Agbisit haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamboanga del sur 42%, ade 58%.
zamboanga del sur - ade 1:0

56e minuut.
Pambid geeft een hoge lob. Terre rent richting de bal. Terre geeft een lange en hoge pass. Nipay is nu in balbezit. Nipay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Nipay zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Montenegro probeert de bal met de borst te controleren. Montenegro passt de bal zonder na te denken. Naguit rent richting de bal. Naguit draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: zamboanga del sur 43%, ade 57%.
zamboanga del sur - ade 1:0
ade