Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HHGNDGH ali CR7
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 17.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


22e minuut.
Angus bereikt de bal nog maar net als eerste. Angus geeft een lange en hoge pass. Cacananta bereikt de bal nog maar net als eerste. Cacananta haalt uit met een fantastische trap. Juni probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Klungelig pakt Moreno de bal. Ilao met een sublieme pass. Cacananta rent richting de bal. Cacananta schiet op doel. Juni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HHGNDGH - ali CR7 0:1

33e minuut.
Agtutubo met een sublieme pass. Icban rent richting de bal. Balubal onderschept slim de pass. Balantakbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balantakbo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Klungelig pakt Atok de bal. Balantakbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Balantakbo probeert naar een medespeler te passen. Icban rent richting de bal. Icban schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Ablang geeft een hoge lob. Inworp. Agtutubo met de inworp. Balantakbo is nu in balbezit. Balantakbo haalt uit met een fantastische trap. Navidad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Talampas bereikt de bal nog maar net als eerste. Icban onderschept slim de pass. Icban haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HHGNDGH - ali CR7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HHGNDGH 43%, ali CR7 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
HHGNDGH - ali CR7 1:1

56e minuut.
Sharma verovert de bal door een tackle van achteren. Sharma speelt de bal door. Angus is nu in balbezit. Angus schiet op doel. Juni werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HHGNDGH - ali CR7 1:2

64e minuut.
Moreno passt de bal zonder na te denken. Salazar rent richting de bal. Balantakbo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Balantakbo krijgt een gele kaart.

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ilao met de inworp. Angus geeft de bal voor. Sharma is nu in balbezit. Sharma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HHGNDGH - ali CR7 1:3

69e minuut.
Marucut geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sharma met een snelle inworp. Angus rent richting de bal. Angus schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
HHGNDGH - ali CR7 1:4

75e minuut.
Balubal rent richting de bal. Balubal passt de bal met de wreef. Icban rent richting de bal. Icban draait met de bal, schiet en ... Navidad werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Icban rent richting de bal. Icban schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
HHGNDGH - ali CR7 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HHGNDGH 56%, ali CR7 44%.
HHGNDGH - ali CR7 2:4