Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
sdfsd Adico
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 19.4
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Alcante probeert de bal aan de voet te houden. Agawin rent richting de bal. Conlu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Conlu krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Maitim rent richting de bal. Maitim draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Catibog de bal. Nogoy is nu in balbezit. Nogoy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Buccay bereikt de bal nog maar net als eerste. Maitim onderschept slim de pass. Calo begaat een overtreding. Calo krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Gali trapt de bal weg. Buccay kopt de bal weg. Alcante probeert de bal aan de voet te houden. Orig? bereikt de bal nog maar net als eerste. Orig? draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - Adico 1:0

32e minuut.
Nogoy is nu in balbezit. Nogoy haalt uit met een fantastische trap. Catibog heeft problemen om de bal te vangen. Maitim is nu in balbezit. Maitim schiet op doel. de la Paz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
sdfsd - Adico 1:1

33e minuut.
Agawin bereikt de bal nog maar net als eerste. Agawin passt de bal met de wreef. Magbulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zubiri onderschept slim de pass. Zubiri geeft de bal voor. de la Paz bokst de bal weg.

34e minuut.
Agawin is nu in balbezit. Agawin passt de bal met de wreef. Daar is Calo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nogoy is nu in balbezit. Nogoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
sdfsd - Adico 1:2

42e minuut.
Tagalog met de inworp. Agawin rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Conlu. Agawin raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Agawin neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is Maitim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agawin rent richting de bal. Agawin speelt de bal door. Orig? rent richting de bal. Orig? draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 61%, Adico 39%.
sdfsd - Adico 1:2

55e minuut.
Conlu geeft de bal voor. Dayanan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nogoy onderschept slim de pass. Nogoy schiet op doel. James probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Conlu is nu in balbezit. Conlu geeft een lange en hoge pass. James kopt de bal weg. Maitim heeft problemen om de bal te vangen. Maitim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gómez geeft een hoge lob. Conlu is nu in balbezit. Conlu met een sublieme pass. Maitim rent richting de bal. Maitim schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Alcante geeft een lange en hoge pass. Inworp. Barangan met een snelle inworp. Agawin is nu in balbezit. Agawin geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Datangel trapt de bal weg. Maitim kopt de bal weg. James rent richting de bal. Nogoy onderschept slim de pass. Nogoy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Conlu passt de bal met de wreef. Zubiri is nu in balbezit. Zubiri passt de bal met de wreef. Maitim is nu in balbezit. Maitim draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Maitim controleert de bal met de borst. Calo bereikt de bal nog maar net als eerste. Calo geeft de bal voor. Daar is Maitim, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maitim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: sdfsd 67%, Adico 33%.
sdfsd - Adico 1:2