Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biwen gilas pilipinas#puso
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 18.7
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Kaimo kan de bal niet met de borst controleren. Calimlim rent richting de bal. Calimlim passt de bal met de wreef. Cabanday bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - gilas pilipinas#puso 0:1

3e minuut.
Buenaflor speelt de bal door. Daar is Mangsinco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Buenaflor zijn tegenspeler op de grond. Buenaflor krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Janabajab is nu in balbezit. Ilanan verovert de bal door een tackle van achteren. Ilanan met een sublieme pass. Cabanday rent richting de bal. Cabanday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Gubatan geeft een hoge lob. Laylay heeft problemen om de bal te vangen. Liwag rent richting de bal. Tabian rent richting de bal. Tabian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Mangsinco onderschept slim de pass. Calimlim verovert de bal door een tackle van achteren. Calimlim met een sublieme pass. Cabanday bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - gilas pilipinas#puso 0:2

19e minuut.
Yanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanong passt de bal met de wreef. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday rent richting de bal. Cabanday draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo passt de bal in één keer door. Daar is Cabanday, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabanday schiet op doel. Tabonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - gilas pilipinas#puso 0:3

23e minuut.
de la Cerna geeft de bal voor. Inworp. Culanag zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Yeo rent richting de bal. Yeo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - gilas pilipinas#puso 0:4

28e minuut.
Marlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Marlow speelt de bal door. Ilanan is nu in balbezit. Cabanday bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - gilas pilipinas#puso 0:5

32e minuut.
Gubatan kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Yeo de bal onder controle te krijgen. Kaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday is nu in balbezit. Cabanday haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Klungelig pakt Madlangsacay de bal. Cabanday verovert de bal door een tackle van achteren. Huedem is nu in balbezit. Cabanday verovert de bal door een tackle van achteren. Cabanday schiet op doel. Tabonda bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 61%, gilas pilipinas#puso 39%.
biwen - gilas pilipinas#puso 0:5

63e minuut.
Buenaflor geeft een lange en hoge pass. Janabajab kopt de bal weg. Kaimo is nu in balbezit. Yeo onderschept slim de pass. Yeo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

82e minuut.
Cabanday rent richting de bal. Madlangsacay bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday onderschept slim de pass. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Gubatan met een snelle inworp. Mangsinco rent richting de bal. Calimlim probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Mangsinco de bal. Mangsinco geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 49%, gilas pilipinas#puso 51%.
biwen - gilas pilipinas#puso 0:5