Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
askal bais
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 17.7
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Rabara is nu in balbezit. Rabara passt de bal met de wreef. Madlangsacay bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinguinbayan rent richting de bal. Dinguinbayan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

8e minuut.
Halog passt de bal in één keer door. Madayag is nu in balbezit. Dinguinbayan verovert de bal door een tackle van achteren. Pacubas is nu in balbezit. Pacubas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
askal - bais 1:0

37e minuut.
Halog rent richting de bal. Madlangsacay bereikt de bal nog maar net als eerste. Madlangsacay speelt de bal door. Lumanog rent richting de bal. Lumanog geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Madayag heeft problemen om de bal te vangen. Pacubas rent richting de bal. Pacubas passt de bal in één keer door. Dinguinbayan rent richting de bal. Dinguinbayan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Magpantay trapt de bal weg. Pili kan de bal niet met de borst controleren. Pili passt de bal met de wreef. Tacata is nu in balbezit. Tacata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: askal 57%, bais 43%.
askal - bais 1:0

55e minuut.
Ringpis geeft de bal voor. Ringor is nu in balbezit. Madayag verovert de bal door een tackle van achteren. Rabara bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabara draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tacata is nu in balbezit. Tacata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
askal - bais 1:1

57e minuut.
Balabis passt de bal met de wreef. Inworp. Ringpis met een snelle inworp. Lumanog controleert de bal met de borst. Lumanog geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ringpis rent richting de bal. Ringpis met een sublieme pass. Daar is Madayag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinguinbayan rent richting de bal. Dinguinbayan draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
Apdal passt de bal zonder na te denken. Lumanog is nu in balbezit. Lumanog passt de bal in één keer door. Tacata rent richting de bal. Tacata draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
askal - bais 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: askal 59%, bais 41%.
askal - bais 1:2