Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SunbeamFC bangcindy
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
14.6 gemiddelde waardering 16.4
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


6e minuut.
Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso geeft de bal voor. Sotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Longid rent richting de bal. Longid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Arboleda geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kalinisan met een snelle inworp. Cardoso bereikt de bal nog maar net als eerste. Cardoso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cardoso passt de bal met de wreef. Sotto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahusay rent richting de bal. Longid bereikt de bal nog maar net als eerste. Longid schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Sabog geeft een lange en hoge pass. Sagnep bereikt de bal nog maar net als eerste. Younghusband rent richting de bal. Younghusband haalt uit met een fantastische trap. Maambo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Mahusay rent richting de bal. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso passt de bal met de wreef. Longid bereikt de bal nog maar net als eerste. Longid schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Apoian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamayan rent richting de bal. Met opzet legt Sabog zijn tegenspeler op de grond. Sabog krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sagnep geeft een lange en hoge pass. Apoian is nu in balbezit. Met opzet legt Alnas zijn tegenspeler op de grond. Alnas is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

38e minuut.
Apoian raakt geblesseerd tijdens het duel. Suguitan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Apoian kopt de bal weg. Silvestre heeft problemen om de bal te vangen. Longid rent richting de bal. Longid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lamayan is nu in balbezit. Sabog onderschept slim de pass. Sabog speelt de bal door. Younghusband rent richting de bal. Younghusband schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tanglao trapt de bal weg van het doel. Cardoso is nu in balbezit. Cardoso speelt de bal door. Longid is nu in balbezit. Longid haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunbeamFC 43%, bangcindy 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SunbeamFC - bangcindy 0:0

50e minuut.
Kalinisan met een snelle inworp. Lamayan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sabog. Sabog krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

54e minuut.
Mahusay probeert naar een medespeler te passen. Sagnep bereikt de bal nog maar net als eerste. Manlapit maakt een afschuwelijke overtreding. Manlapit krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Inworp. Suguitan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Manlapit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sagnep is nu in balbezit. Sagnep haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Supnet is nu in balbezit. Cardoso onderschept slim de pass. Cardoso met een sublieme pass. Sotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Longid onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Manlapit passt de bal in één keer door. Lamayan rent richting de bal. Lamayan passt de bal zonder na te denken. Cardoso speelt de bal door. Longid bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SunbeamFC - bangcindy 1:0

89e minuut.
Lamayan geeft een lange en hoge pass. Apoian kopt de bal weg. Longid bereikt de bal nog maar net als eerste. Longid schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SunbeamFC - bangcindy 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SunbeamFC 47%, bangcindy 53%.
SunbeamFC - bangcindy 2:0