Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilas pilipinas#puso askal
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 15.7
weak Schieten hopeless
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


14e minuut.
Calimlim passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cabanday de bal. Balabis verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo verovert de bal door een tackle van achteren. Yeo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Cabanday bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday passt de bal in één keer door. Ilanan geeft de bal voor. Cabanday rent richting de bal. Cabanday haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - askal 1:0

28e minuut.
Ilanan geeft de bal voor. Daar is Halog, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabanday is nu in balbezit. Cabanday schiet op doel. Binaohan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - askal 2:0

38e minuut.
Culanag met een snelle inworp. Daar is Yeo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Yeo geeft een hoge lob. Cabanday bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabanday schiet op doel. Binaohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Mangabel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pacubas komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas pilipinas#puso 53%, askal 47%.
gilas pilipinas#puso - askal 2:0

70e minuut.
Buenaflor met een sublieme pass. Ilanan probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Yeo de bal. Cabanday rent richting de bal. Cabanday schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Binaohan trapt de bal weg van het doel. Pacubas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacubas probeert naar een medespeler te passen. Dinguinbayan rent richting de bal. Dinguinbayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Calimlim probeert naar een medespeler te passen. Yeo rent richting de bal. Cabanday bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo draait met de bal, schiet en ... Binaohan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas pilipinas#puso 52%, askal 48%.
gilas pilipinas#puso - askal 2:0