Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حسون bangcindy
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Panahon rent richting de bal. Panahon passt de bal zonder na te denken. Gador is nu in balbezit. Gador schiet op doel. Sotto probeert de bal aan de voet te houden. Talastas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Quimot bereikt de bal nog maar net als eerste. Gador verovert de bal door een tackle van achteren. Gador geeft de bal voor. Belloso rent richting de bal. Belloso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
حسون - bangcindy 1:0

14e minuut.
Gador met een sublieme pass. Hinagpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabog is nu in balbezit. Younghusband bereikt de bal nog maar net als eerste. Younghusband draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pennisi kopt de bal weg. Gador is nu in balbezit. Sabog met een sublieme pass. Daar is Younghusband, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Younghusband haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Mahusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Gador verovert de bal door een tackle van achteren. Gador probeert naar een medespeler te passen. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
حسون - bangcindy 2:0

26e minuut.
Pilapil rent richting de bal. Pilapil probeert naar een medespeler te passen. Tabilin rent richting de bal. Younghusband onderschept slim de pass. Younghusband schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Alanunay heeft problemen om de bal te vangen. Sabog verovert de bal door een tackle van achteren. Sabog speelt de bal door. Younghusband rent richting de bal. Younghusband haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Tabilin met een harde bal richting middenveld. Mahusay kopt de bal weg. Hinagpis probeert de bal aan de voet te houden. Younghusband rent richting de bal. Younghusband haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Quimot bereikt de bal nog maar net als eerste. Quimot met een sublieme pass. Yacapin bereikt de bal nog maar net als eerste. Younghusband verovert de bal door een tackle van achteren. Younghusband haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسون 53%, bangcindy 47%.
حسون - bangcindy 2:0

47e minuut.
Alindogan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Pilapil met een snelle inworp. Sabog heeft problemen om de bal te vangen. Sabog schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Alanunay is nu in balbezit. Sagnep is nu in balbezit. Sabog met een sublieme pass. Younghusband bereikt de bal nog maar net als eerste. Younghusband schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Belloso probeert de bal aan de voet te houden. Sotto bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso verovert de bal door een tackle van achteren. Belloso haalt uit met een fantastische trap. Paal!

70e minuut.
Pilapil met de inworp. Hinagpis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabog begaat een overtreding. Sabog krijgt een gele kaart. Hinagpis roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Hinagpis kan niet meer verder spelen. Ontoy komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Gador met een sublieme pass. Pennisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pennisi probeert naar een medespeler te passen. Belloso rent richting de bal. Belloso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسون 45%, bangcindy 55%.
حسون - bangcindy 2:0