Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biwen askal
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
16.8 gemiddelde waardering 16
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
de la Cerna speelt de bal door. Daar is Janabajab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dinguinbayan onderschept slim de pass. Dinguinbayan haalt uit met een fantastische trap. Huedem probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Yanong probeert naar een medespeler te passen. Mangsinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangsinco passt de bal met de wreef. Tabian is nu in balbezit. Tabian schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Gubatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubatan geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Halog de bal onder controle te krijgen. Tabian is nu in balbezit. Tabian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - askal 1:0

22e minuut.
Ilag bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinguinbayan is nu in balbezit. Ilag is nu in balbezit. Dinguinbayan is nu in balbezit. Dinguinbayan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ilag is nu in balbezit. Mangsinco verovert de bal door een tackle van achteren. Mangsinco speelt de bal door. Tabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabian haalt uit met een fantastische trap. Binaohan probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Mangsinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangsinco probeert naar een medespeler te passen. Tabian rent richting de bal. Tabian schiet op doel. Daar is Itliong, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Binaohan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Ringor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubatan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Mangsinco de bal. Mangsinco geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 50%, askal 50%.
biwen - askal 1:0

47e minuut.
Itliong probeert de bal aan de voet te houden. Tabian rent richting de bal. Itliong begaat een overtreding. Itliong krijgt een gele kaart.

49e minuut.
de la Cerna passt de bal in één keer door. Ilag is nu in balbezit. Kaimo is nu in balbezit. Ilag onderschept slim de pass. Ilag schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biwen - askal 1:1

51e minuut.
Kaimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaimo passt de bal zonder na te denken. Yanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinguinbayan onderschept slim de pass. Dinguinbayan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Halog is nu in balbezit. Mangsinco rent richting de bal. Yanong is nu in balbezit. Mangsinco rent richting de bal. Mangsinco draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - askal 2:1

63e minuut.
Yanong bereikt de bal nog maar net als eerste. Halog onderschept slim de pass. Halog passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Apdal de bal. Apdal geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Halog bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangsinco is nu in balbezit. Halog tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Halog krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 45%, askal 55%.
biwen - askal 2:1