Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
askal biwen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 20.2
hopeless Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gunigundo geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubatan met een snelle inworp. Mangsinco rent richting de bal. Mangsinco draait met de bal, schiet en ... Binaohan bokst de bal weg. Tabian springt en kopt de bal. Binaohan probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
askal - biwen 0:1

8e minuut.
Tabian schiet op doel. Doeltrap. Binaohan trapt de bal weg. Mangsinco is nu in balbezit. Mangsinco schiet op doel. Binaohan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Ilag is nu in balbezit. Mangaser onderschept slim de pass. Mangaser passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tabian de bal. Tabian haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Tabian kopt de bal weg. Kaimo probeert de bal aan de voet te houden. Mangsinco speelt de bal door. Tabian is nu in balbezit. Tabian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Binaohan trapt de bal weg van het doel. Kaimo probeert naar een medespeler te passen. Tabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Liwag passt de bal in één keer door. Mangsinco is nu in balbezit. Mangsinco passt de bal in één keer door. Tabian rent richting de bal. Tabian schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Ilag rent richting de bal. Ilag probeert naar een medespeler te passen. Madlangsacay rent richting de bal. Dinguinbayan onderschept slim de pass. Dinguinbayan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
askal - biwen 1:1

43e minuut.
Gubatan is nu in balbezit. Gubatan probeert naar een medespeler te passen. Tabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabian haalt uit met een fantastische trap. Binaohan werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
askal - biwen 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: askal 59%, biwen 41%.
askal - biwen 1:2

60e minuut.
Gunigundo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubatan met de inworp. Mangsinco rent richting de bal. Mangsinco geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Ilag raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mangabel komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Gubatan probeert naar een medespeler te passen. de la Cerna bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangabel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mangabel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: askal 46%, biwen 54%.
askal - biwen 1:2