Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gilas pilipinas#puso حسون
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Culanag probeert naar een medespeler te passen. Yeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Panahon maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Panahon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Panahon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

7e minuut.
Yacapin rent richting de bal. Yacapin geeft de bal voor. Buenaflor heeft problemen om de bal te vangen. Ilanan is nu in balbezit. Ilanan geeft een hoge lob. Alindogan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cabanday is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Cacdac kopt de bal weg. Gador rent richting de bal. Gador passt de bal zonder na te denken. Belloso rent richting de bal. Belloso heeft problemen om de bal te vangen. De bal raakt de paal. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - حسون 0:1

10e minuut.
Cabanday verovert de bal door een tackle van achteren. Ontoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeo onderschept slim de pass. Cabanday is nu in balbezit. Cabanday schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Alindogan trapt de bal weg. Yeo kopt de bal weg. Cabanday rent richting de bal. Cabanday draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Buenaflor rent richting de bal. Gador onderschept slim de pass. Gador passt de bal in één keer door. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - حسون 0:2

24e minuut.
Tabilin is nu in balbezit. Tabilin geeft een hoge lob. Cabanday probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belloso rent richting de bal. Belloso geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Cabanday rent richting de bal. Alanunay verovert de bal door een tackle van achteren. Alanunay speelt de bal door. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso draait met de bal, schiet en ... Padamada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Calimlim speelt de bal door. Daar is Alanunay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alanunay passt de bal in één keer door. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - حسون 0:3

34e minuut.
Klungelig pakt Yeo de bal. Ontoy is nu in balbezit. Ontoy passt de bal zonder na te denken. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Yacapin rent richting de bal. Yacapin geeft de bal voor. Gador kopt de bal weg. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso draait met de bal, schiet en ... Paal! Belloso is nu in balbezit. Belloso haalt uit met een fantastische trap. Padamada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - حسون 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas pilipinas#puso 57%, حسون 43%.
gilas pilipinas#puso - حسون 0:4

53e minuut.
Alanunay geeft een lange en hoge pass. Belloso is nu in balbezit. Marlow bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso onderschept slim de pass. Belloso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cacdac geeft een lange en hoge pass. Calimlim heeft problemen om de bal te vangen. Belloso begaat een overtreding. Belloso krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Cacdac bereikt de bal nog maar net als eerste. Ontoy met een sublieme pass. Belloso is nu in balbezit. Belloso haalt uit met een fantastische trap. Padamada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - حسون 0:5

62e minuut.
Ontoy met een sublieme pass. Belloso rent richting de bal. Calimlim begaat een overtreding. Calimlim krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Marlow onderschept slim de pass. Ontoy rent richting de bal. Ontoy passt de bal zonder na te denken. Belloso bereikt de bal nog maar net als eerste. Belloso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Yeo kopt de bal weg. Gador is nu in balbezit. Gador passt de bal met de wreef. Belloso is nu in balbezit. Belloso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Yeo is nu in balbezit. Alanunay onderschept slim de pass. Alanunay geeft een hoge lob. Tupas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Guani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Laylay. Guani raakt geblesseerd tijdens het duel. Ontoy met een snel genomen vrije trap. Pennisi kopt de bal weg. Daar is Gador, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gador schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
gilas pilipinas#puso - حسون 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gilas pilipinas#puso 50%, حسون 50%.
gilas pilipinas#puso - حسون 0:6