Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
biwen SunbeamFC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
54% Spel op eigen helft 46%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 15.1
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Gubatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Gubatan probeert naar een medespeler te passen. Mangsinco met een sublieme pass. Tabian rent richting de bal. Tabian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Maambo is nu in balbezit. Maambo geeft een lange en hoge pass. Kalinisan kopt de bal weg. Longid controleert de bal met de borst. Longid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanong onderschept slim de pass. Yanong geeft de bal voor. Tabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabian haalt uit met een fantastische trap. Salangsang probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - SunbeamFC 1:0

38e minuut.
Longid rent richting de bal. Longid passt de bal in één keer door. Lamayan rent richting de bal. Tabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabian haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Apoian zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Caday is nu in balbezit. Caday geeft een hoge lob. Longid rent richting de bal. Longid haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
biwen - SunbeamFC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 52%, SunbeamFC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
biwen - SunbeamFC 1:1

53e minuut.
Kaimo rent richting de bal. Lamayan onderschept slim de pass. Lamayan passt de bal met de wreef. Caday bereikt de bal nog maar net als eerste. Caday schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - SunbeamFC 1:2

60e minuut.
Manlapit verovert de bal door een tackle van achteren. Manlapit speelt de bal door. Longid bereikt de bal nog maar net als eerste. Longid haalt uit met een fantastische trap. Tabonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
biwen - SunbeamFC 1:3

64e minuut.
Kaimo speelt de bal door. Mangsinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangsinco probeert naar een medespeler te passen. Tabian is nu in balbezit. Tabian haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: biwen 56%, SunbeamFC 44%.
biwen - SunbeamFC 1:3