Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
bais bangcindy
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


33e minuut.
Madlangsacay rent richting de bal. Madlangsacay geeft een lange en hoge pass. Mahusay bereikt de bal nog maar net als eerste. Tacata verovert de bal door een tackle van achteren. Tacata haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
bais - bangcindy 1:0

41e minuut.
Pilapil zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sabog bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabog geeft een lange en hoge pass. Younghusband rent richting de bal. Younghusband draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bais 62%, bangcindy 38%.
bais - bangcindy 1:0

48e minuut.
Silvestre onderschept slim de pass. Silvestre probeert naar een medespeler te passen. Ringpis is nu in balbezit. Younghusband onderschept slim de pass. Younghusband haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Quisumbing geeft een lange en hoge pass. Madlangsacay kopt de bal weg. Arboleda probeert de bal aan de voet te houden. Lumanog onderschept slim de pass. Lumanog geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Quimot bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabog rent richting de bal. Met opzet legt Madlangsacay zijn tegenspeler op de grond. Madlangsacay krijgt een gele kaart. Sabog raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Sabog kan niet meer verder spelen. Banting komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Magpantay trapt de bal weg van het doel. Rabara kopt de bal weg. Alnas probeert naar een medespeler te passen. Sagnep heeft problemen om de bal te vangen. Sagnep geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: bais 61%, bangcindy 39%.
bais - bangcindy 1:0