Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
حسون biwen
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 19.2
weak Schieten hopeless
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Yanong met de inworp. Klungelig pakt Liwag de bal. Liwag geeft de bal voor. Gubatan maakt een snoekduik en kopt de bal. Alindogan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
حسون - biwen 0:1

5e minuut.
Mangaser rent richting de bal. Pennisi verovert de bal door een tackle van achteren. Pennisi passt de bal zonder na te denken. Belloso rent richting de bal. Belloso draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kaimo geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pennisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gador bereikt de bal nog maar net als eerste. Gador geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Tabonda met een harde bal richting middenveld. Mangsinco bereikt de bal nog maar net als eerste. Mangsinco probeert naar een medespeler te passen. Tabian rent richting de bal. Tabian haalt uit met een fantastische trap. Alindogan bokst de bal weg.

33e minuut.
Ontoy verovert de bal door een tackle van achteren. Ontoy speelt de bal door. Gador rent richting de bal. Belloso is nu in balbezit. Belloso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Córdoba rent richting de bal. Córdoba speelt de bal door. Yacapin speelt de bal door. Mangsinco rent richting de bal. Mangsinco schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
حسون - biwen 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسون 58%, biwen 42%.
حسون - biwen 0:2

49e minuut.
Kaimo met een sublieme pass. Mangsinco rent richting de bal. Mangsinco probeert naar een medespeler te passen. Tabian rent richting de bal. Tabian draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Ontoy geeft de bal voor. Madlangsacay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Belloso rent richting de bal. Belloso haalt uit met een fantastische trap. Tabonda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
حسون - biwen 1:2

69e minuut.
Mangaser rent richting de bal. Pennisi verovert de bal door een tackle van achteren. Pennisi speelt de bal door. Belloso rent richting de bal. Belloso schiet op doel. Tabonda bokst de bal weg.

75e minuut.
Mangaser geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pennisi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gador bereikt de bal nog maar net als eerste. Gador geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Córdoba rent richting de bal. Córdoba probeert naar een medespeler te passen. Belloso is nu in balbezit. Gador rent richting de bal. Gador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Yacapin is nu in balbezit. Mangsinco onderschept slim de pass. Mangsinco geeft de bal voor. Tabian bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabian schiet op doel. Alindogan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: حسون 53%, biwen 47%.
حسون - biwen 1:2